Sprekers over Voedsel

Overzicht

Sprekers gespecialiseerd in Voedsel

Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Fajah Lourens

Fajah is actief als motivational speaker en geeft lezingen en workshops.

Tarief: Op aanvraag

Frank Lindner

Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.

Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Hans Steenbergen

Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.

Tarief: Op aanvraag

Maaike de Reuver

Maaike is als spreker een expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.

Tarief: Op aanvraag

Manon van Essen

Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.

Tarief: Op aanvraag

Peter Lute

Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.

Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Reinier van den Berg

Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Tarief: € 2.000 tot € 3.500

René Pluijm

René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Tarief: Op aanvraag

Richard de Leth

Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.

Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-

Ron Blaauw

Hij behoort als meesterkok tot de gastronomische top van Nederland. Zijn lezingen gaan over duurzaam ondernemerschap.

Tarief: Op aanvraag

Rudolph van Veen

Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.

Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Stefaan Vandist

Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.

Tarief: Op aanvraag

Thomas Luttikhold

Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.