Sprekers, lezingen en presentaties over Voedsel
Ga je een evenement organiseren en zoek je een inspirerende spreker over het onderwerp Voedsel? Hier vind je een overzicht van verschillende sprekers over het onderwerp. Staat jouw spreker er niet tussen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag met persoonlijk advies!
Inspirerende sprekers inhuren over Voedsel
- Tarief: Op aanvraag
Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.
- Tarief: € 3.500,- / € 5.000,-
Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.
- Tarief: Op aanvraag
Maaike is als spreker een expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.
- Tarief: Op aanvraag
Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.
- Tarief: Op aanvraag
Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.
- Tarief: € 2.000 tot € 3.500
Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.
- Tarief: Op aanvraag
René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.
- Tarief: Op aanvraag
Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.
- Tarief: Op aanvraag
Ron Blaauw inspireert en motiveert tijdens zijn lezingen in het land.
- Tarief: Op aanvraag
Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.
- Tarief: € 2.000 tot € 3.500
Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.
- Tarief: Op aanvraag
Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.