Sprekers boeken voor een inspirerende lezing voor uw bijeenkomst

Vind de perfecte spreker uit ruim 300 inspirerende en meest gevraagde sprekers om uw seminar, congres of bijeenkomst te verrijken.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoeken op:

Sprekers overzicht

14 spreker(s) gevonden

Meer informatie over Herman Konings

Herman Konings is een professionele trendwatcher met klanten als ING Bank en Unilever. Hij vertelt u over sociaal netwerken.

Meer informatie over Siebren Zijlstra

Siebren Zijlstra is een financieel econoom en geeft als spreker een unieke blik in de ontwikkelingen in de maatschappij.

Meer informatie over Fons Trompenaars

Een van de meest gevraagde management-consultants ter wereld. Hij spreekt over culturele diversiteit in bedrijven en leiderschap.

Meer informatie over Guido Thys

Guido Thys is geen spreker maar een specialist en helpt bedrijven de waarde voor hun klanten bij te brengen.

Meer informatie over Ilja Gort

Ilja Gort (SLURP!) is een benadigd spreker, wijnkenner, kasteelbezitter en schrijver. Hij spreekt over ondernemen en de rol van wijn.

Meer informatie over Jaap van Ginneken

De verrassende en onverwachte kanten van leidinggeven en samenwerken zijn de onderwerpen waar deze spreker zich op focust.

Meer informatie over Jan Jonker

Als spreker richt prof.dr. Jan Jonker zich op de vraag hoe je duurzaamheid in bedrijven krijgt.

Meer informatie over Leo Bormans

Oftewel de 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Leo Bormans is schrijver, inspirator en te boeken als spreker.

Meer informatie over Manuel Adamini

Spreker over klimaat, verantwoord beleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie over Patryk Wezowski

Patryk Wezowski is een autoriteit op het gebied van lichaamstaal in sales. Tijdens zijn lezing staat verkopen centraal.

Meer informatie over Vincent Icke

Vincent Icke is één van onze sprekers. Hij is wetenschapper en kunstenaar en vertelt beeldend over allerlei onderwerpen.

Meer informatie over Wilco Fröger

Befaamde marketing-strateeg uit Amerika.

Meer informatie over Wim Hof

Hij zit makkelijk anderhalf uur in een bad ijsblokjes. Geen spreker kan u beter vertellen over avontuur en ontwikkeling.

Meer informatie over Wytze Russchen

Als toplobbyist is hij een van de meest invloedrijke Nederlanders en te boeken als spreker over bijvoorbeeld bestuur.

Een onvergetelijk verhaal!

Het inhuren van een spreker zorgt voor diepgang van uw evenement, waardoor uw bezoekers de bijeenkomst geïnspireerd en gemotiveerd zullen verlaten. Daarnaast kan een spreker door middel van audiovisuele ondersteuning of humor beladen onderwerpen op een luchtigere manier verwoorden. Hierdoor blijft de energie van het event positief.  

De voordelen van het inhuren van sprekers voor uw evenement:

 • Sprekers zorgen voor interactie met het publiek
 • Sprekers inspireren en motiveren uw bezoekers
 • Sprekers trekken meer bezoekers naar uw bijeenkomst.

Sprekers vinden

Vind eenvoudig geschikte gastsprekers voor uw seminar, congres of bijeenkomst door hieronder te bladeren tussen ons aanbod. U heeft de keuze uit een breed aanbod sprekers, waarbij wij voor elk onderwerp of thema een geschikte spreker voor u hebben.

Wilt u meer informatie over het boeken van onze sprekers of advies over welke spreker u kunt huren voor uw bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

0321 - 317 121

Kosten sprekers

Wij bieden een groot en divers aanbod sprekers aan, met sprekers voor alle soorten onderwerpen en bijeenkomsten. De tarieven van onze sprekers zullen per aanvraag verschillen. De prijzen van onze sprekers zijn afhankelijk van:

 • De bekendheid van de spreker
 • De expertise van de spreker
 • De voorbereidingstijd
 • Reis- en verblijfkosten

Het Sprekersburo heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van sprekers voor evenementen en congressen. Wij zorgen voor een passend advies met een offerte op maat.

Wilt u meer informatie over het boeken van onze sprekers of weten of de spreker die u in gedachte heeft beschikbaar is? Klik dan op één van onderstaande buttons.

info@hetsprekersburo.nl Beschikbaarheid checken

Tips bij het boeken van sprekers

Het boeken van een spreker geeft uw evenement of congres een meerwaarde. Een spreker voegt interactie toe aan uw bijeenkomst en inspireert uw bezoekers. Het is noodzakelijk dat u een spreker inhuurt die past bij het soort congres of evenement dat u organiseert, zodat de spreker een connectie kan maken met het publiek. Wij raden u aan om aan de volgende punten te denken wanneer u een spreker gaat boeken.  

Wat is het doel?

Organisatoren maken vaak de fout om een spreker te boeken, zonder van tevoren het doel van het evenement te hebben bedacht. Er zijn verschillende doelstellingen die het inhuren van een spreker kan hebben:

 • Meer bezoekers aantrekken
 • Meer interactie creëren
 • Een boodschap overbrengen
 • Uw publiek entertainen
 • Bezoekers inspireren

Op deze manier kunt u gemakkelijk een longlist opstellen van sprekers die u wilt boeken, om zo uiteindelijk de meest geschikte spreker te boeken voor uw event.

Een bekende Nederlander als spreker boeken?

Wanneer u het thema en de doelstelling van het evenement heeft vastgesteld, bepaalt u of u een bekend of een onbekend persoon wilt uitnodigen. Het inzetten van een bekende Nederlander zorgt ervoor dat er meer bezoekers op uw bijeenkomst afkomen. Let er wel goed op dat de BN‘er wel past bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf en event.

Zoekt u een spreker die uw gasten motiveert, dan is het niet altijd nodig om een bekend persoon te boeken. Er zijn voldoende sprekers die minder bekend zijn en toch uw publiek kunnen inspireren en motiveren. Dit is niet alleen effectiever, maar ook nog eens voordeliger.

Cabaretiers
Het toevoegen van de factor humor levert een positieve bijdrage aan uw event. De beste manier om dit te doen is het boeken van een cabaretier. Humor is één van de effectiefste manieren om een boodschap over te brengen op uw publiek. Denk er wel aan dat de cabaretier moet matchen met de doelgroep die u wilt bereiken. 

Affiniteit met het onderwerp

Wilt u dat de spreker thuis is in het onderwerp waarover hij gaat spreken of wilt u juist iemand uit een ander vakgebied, die een andere visie heeft op het onderwerp?

Persoonlijk contact met de spreker

Het is belangrijk dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met de spreker die u heeft uitgekozen. Om er helemaal zeker van te zijn dat alles goed zal verlopen, zit er standaard bij de gage een telefonische voorbespreking inbegrepen. Tijdens deze bespreking kunt u uw wensen kenbaar maken bij de spreker zodat de spreker rekening kan houden met uw wensen in de lezing. De spreker past de lezing aan, indien mogelijk, naar de wens van de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over het boeken van een spreker of wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande buttons.

Vraag een offerte aan info@hetsprekersburo.nl

Verschil sprekers en dagvoorzitters

Er ontstaat vaak verwarring over de taken van een spreker en een dagvoorzitter. Om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, leggen wij het verschil tussen sprekers en dagvoorzitters uit.

Een spreker boekt u doorgaans om te spreken over een bepaald onderwerp waar hij expert in is. De spreker houdt meestal een lezing van maximaal 60 minuten, al is dat per boeking verschillend en valt dat altijd te bespreken. De spreker wordt ingehuurd om het publiek voornamelijk te motiveren, inspireren en entertainen.

Een dagvoorzitter is iemand die het dagprogramma van uw event aan elkaar praat, zonder zichzelf op de voorgrond te zetten. Waar een spreker wordt ingehuurd om over een bepaald onderwerp te vertellen en centraal staat, is de dagvoorzitter meer onderdeel van het geheel.

Neem voor meer informatie over het boeken van een spreker of een dagvoorzitter contact met ons op, door te bellen naar 0321 – 317 121.

0321 - 317 121 Beschikbaarheid controleren

Wij helpen u graag bij uw boeking

Vragen, opmerkingen of een offerte. Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0321 - 317 121 of stuur ons een bericht via WhatsApp 06 – 1821 4561

Bekijk het volledige aanbod
Beste prijs

Het Sprekersburo hanteert scherpe tarieven en prijzen voor haar sprekers.

Ruim aanbod

Wij hebben keuze uit meer dan 250 inspirerende sprekers

Offerte binnen 1 dag

U ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte gratis en vrijblijvend per e-mail

Boek direct

Zoek en boek direct uw spreker bij Het Sprekersburo, wij helpen u graag!