Spreker inhuren

Ben je op zoek naar een geschikte spreker voor jouw evenement? Het Sprekersburo brengt je in contact met de meest gevraagde sprekers: voor elk interessant onderwerp in vrijwel iedere branche.

Met onze uitgebreide kennis en ruime ervaring weten we altijd de juiste professionele spreker te vinden voor je seminar, congres of bedrijfsevenement. Een passende spreker sluit goed aan op de doelgroep, denkt met je mee en tilt je evenement naar een hoger niveau.

Maak ook jouw event tot een succes en huur nu een van onze inspirerende sprekers in!

Voor ieder budget een spreker inhuren

De prijzen voor het inhuren van een spreker lopen nog wel eens uiteen. De totale kosten worden bepaald door een samenspel van diverse factoren. Bijvoorbeeld: de bekendheid van de spreker, hoe lang de lezing duurt en de tijd die de spreker kwijt is aan de voorbereiding. Wil je een spreker inhuren, dan garanderen we voor ieder budget een geschikte spreker. Wij leggen de link tussen jouw wensen, het beschikbare budget en ons uiteenlopende aanbod aan sprekers. Op basis van je voorkeuren maken we graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

De juiste spreker inhuren voor jouw event

Bij Het Sprekersburo hebben we een breed aanbod met diverse sprekers en dagvoorzitters. Zo vind je altijd een spreker die perfect bij jouw evenement past. Iedere spreker heeft zijn eigen specialiteit en affiniteit met een of meerdere onderwerpen. Wat ze gemeen hebben? Ze hebben allemaal een fascinerend verhaal te vertellen. Gaat je event over economie? Huur dan bijvoorbeeld prof. dr. Barbara Baarsma of oud-minister Jan Kees de Jager in. Voor een congres over technologie boek je een lezing van Jarno Duursma of Peter Joosten.

Voordelen van het Sprekersburo

  • Ruime keuze uit inspirerende sprekers
  • Persoonlijk contact met de spreker van je keuze
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Binnen 8 uur een offerte

Contact

Wil je meer informatie over wat Het Sprekersburo voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons streven is om de perfecte spreker te vinden zodat jouw publiek verrast wordt met een onvergetelijke ervaring.

Zoek een spreker

Een inspirerende spreker inhuren, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht