Overzicht van Nederlandse sprekers

Welke sprekers zijn er in Nederland in te huren voor een lezing?

Dagvoorzitters inhuren

In Nederland zijn meer dan 1.000 sprekers actief die ieder een lezing verzorgen over uiteenlopende onderwerpen.

Een lezing heeft als belangrijkste doel om een boodschap over te brengen op uw gasten.

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van alle sprekers in Nederland. Wanneer u een spreker wilt zoeken op prijs of categorie kunt u onze zoekmodule gebruiken.

Wij geven u persoonlijk advies en helpen u met het vinden van de juiste spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement. Bekijk ook eens onze inspiratiepagina of neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Contact Het Sprekersburo

Of bel met Het Sprekersburo

0321 - 317 121

Aad Ouborg, Aad Ouborg is als spreker en oprichter van het merk Princess perfect geschikt voor lezingen over ondernemerschap.

Aaf Brandt Corstius, Ze is de ongekroonde Koningin van de column en schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal.

Ad Melkert, Voormalig minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en fractievoorzitter PvdA

Ad van Wijk, De topman van het jaar 2008 heeft drie wetten over energie waarover hij spreekt tijdens zijn inspirerende lezingen.

Adjiedj Bakas, Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Adrie van der Poel, Voormalig prof-wielrenner weet samen met een presentator een boeiend verhaal te vertellen over de wielrensport.

Age Bakker, Een enthousiaste spreker over de nieuwe wereldeconomie.

Alexander Klopping, Internetondernemer, blogger, columnist, oprichter van Blendle en spreker op het gebied van internet en gadgets.

Alexander Berkhoff, Spreker die zich richt op veranderen van organisatie op gebied persoonlijk leiderschap.

Alphonse Muambi, Alphonse Muambi is als spreker en auteur van het boek 'Democratie kun je niet eten'

Andre Kuipers, Andre Kuipers was 1993 en 2011 astronaut in de ruimte. Tijdens zijn lezing neemt hij u mee in zijn reis naar de ruimte.

Andrea Wiegman, Andrea Wiegman is spreker en mede-oprichter van het trend(watch)platform Second Sight.

André Troost, André Troost is spreker en vertaalt zijn ervaringen met klanten en winkels

Angelique van 't Riet, Flirtcoach Angelique is een van de meest gevraagde sprekers als het over zakelijk flirten gaat.

Anje-Marijcke Van Boxtel,

Annemarie van Gaal, Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Annemarie Jorritsma, Als voormalig politica en burgemeester van Almere deelt zij als spreker graag haar bestuurlijke kennis en ervaring.

Annic van Wonderen, Annic is eigenaresse van Annicvw.com en spreker. Ze organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen.

Arend Jan Boekestijn, Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Arie Boomsma,

Arjan Postma, Arjan houdt het liefst lezingen voor een groep enthousiaste mensen. U boekt niet alleen een enthousiast maar ook een leerzame spreker.

Arjan de Boer, Arjan de Boer is een inspirerende spreker en trendwatcher op het gebied van foodservice en hospitality.

Arjen Banach, Hij is spreker, auteur en organisatiefuturoloog. Zijn lezingen gaan onder andere over werken, verandering, innovatie, werkgeverschap, werkgeluk en leiderschap.

Arko van Brakel, Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Arno Folkerts,

Arnold Vanderlyde, Arnold Vanderlyde geeft lezingen en presentaties over vitaliteit, ondernemerschap, communicatie, doelen stellen en motivatie.

Arnold van Vliet,

Arnon Barnes, Arnon startte al op 11-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf. Hij is internationale spreker en prestatietrainer.

Arnoud Boot,

Atilay Uslu, Hij is de oprichter en eigenaar van reisorganisatie Corendon.

Barbara Baarsma, Als spreker is Barbara gespecialiseerd op het gebied van economie en marktwerking. Ook geeft zij les als hoogleraar economie.

Bart van den Belt, Hij laat met zijn presentaties de medewerkers op ludieke wijze bewust worden van de manier waarop ze naar de wereld kijken.

Bas Heijne,

Bas Nijhuis, Bas geeft inzicht in het leven van een nationaal en internationaal scheidsrechter en is spreker op het gebied van topsport.

Bas Haring, Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Bas van der Veldt, Hij is het bevlogen boegbeeld en Algemeen directeur (CEO) van AFAS Software

Ben Bot,

Ben Woldering, Ben Woldering is als spreker expert op het gebied van innovatie, startups en technologie. Hij is een echte internetondernemer.

Ben Tiggelaar, Zeer bevlogen spreker en auteur op het gebied van leiderschap, groei, presentatieverbetering, verandering en menselijk gedrag.

Ben Kuiken, Filosoof, ontregelaar en publicist. Als spreker schudt Ben zijn publiek klaarwakker met prikkelende lezingen.

Ben van der Burg, Voormalig schaatser Ben van der Burg geeft als spreker lezingen over het bereiken van doelen en het overleven als ondernemer.

Benedict Dellaert, Als spreker is Benedict Dellaert expert op het gebied van consumenten-beslisgedrag.

Beorn Nijenhuis,

Bernard Hammelburg, Hij is buitenlandcommentator en host bij BNR Nieuwsradio. Zijn lezingen gaan over binnen- en buitenlandse politiek. Hij behandelt ook onderwerpen over Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

Bernice Notenboom, Poolheldin, expeditieleidster en spreker met lezingen over waardevolle levenslessen, zoals grenzen verleggen en mentaal sterk blijven.

Björn Kuipers, Als spreker legt hij verbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven.

Bob de Wit, Spreker in de vakgebieden digitale strategie en leiderschap.

Boris van der Ham, Boris van der Ham is ondernemer, schrijver en voormalig politicus.

Brain Farley, Zeer gepassioneerde spreker en vertelt over wat mensen en teams succesvol maakt.

Bram Moszkowicz, De bekendste advocaat, strafpleiter en televisiebekendheid.

Brenno de Winter,

Carl Rohde, Internationale trendwatcher en spreker op het gebied van cultuur en sociologie.

Carlijn Postma, Als spreker vertelt Carlijn over een frisse en professionele kijk op het gebied van o.a. contentmarketing en social media.

Carolijn Brouwer,

Caroline de Gruyter,

Chantal Bles, Ze is een fashion stylist voor verschillende BN-ers en tv-programma's.

Charles Groenhuijsen, Correspondent en presentator van NOS-laat. Als spreker vertelt hij over de verschillen tussen Nederland en de VS.

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen), Oprichters van de leukste foodblog van Nederland: het duo is als spreker in te huren met het onderwerp lekker & gezond eten.

Chimène van Oosterhout, Chimene van Oosterhout is veelzijdige spreker en spreekt zes talen.

Chris Woerts,

Christ Klep, Historicus en onderzoeker bij het Instituut voor Militaire Geschiedenis. Spreker over onderwerpen als vredesoperaties en defensie.

Christian Kromme,

Christine Boland, Trendwatcher en trendanalist op het gebied van mode en psychologie. Als spreker zet ze haar toehoorders snel aan het denken.

Co Adriaanse, Als spreker weet Co het publiek altijd goed te motiveren brengt hij goede ideeën over.

Colin Hoek,

Cor Hospes, Freelance journalist die spreker is op het gebied van lifestyle en marketingcommunicatie.

Cor Molenaar, Auteur van diverse boeken en hoogleraar E-Marketing & Distance Selling. Cor is spreker op het gebied van succesvolle ondernemingen.

Cor Spronk, Een doorgewinterde ondernemer en dagvoorzitter. Cor verteld open en kwetsbaar over 30 jaar vallen en weer opstaan in het ondernemerschap.

Daan Roosegaarde, Hij is techkunstenaar en staat bekend om zijn inspirerende projecten zoals de Smog Free Tower.

Dan Lefay, Spreker, dagvoorzitter, illusionist en specialist op het gebied van bedrijfsmatige bijeenkomsten.

Daniel Seesink,

Danielle Braun,

Danny Mekic', Ondernemer, internetexpert en auteur. Spreker op het gebied van o.a. een eigen bedrijf starten en opbouwen.

Daphne Deckers, Daphne Deckers is werkzaam geweest als wereldwijd topmodel, actrice, schrijfster, columnist en presentatrice.

David de Cock,

David Coulthard, Voormalig F1-coureur geeft zakelijke inzichten uit de Formule 1. David spreekt over onderwerpen als risico's, technologie en innovatie.

Dennis van der Geest, Voormalig judoka, ondernemer en dj. Dennis is spreker op het gebied van optimaal presteren, motivatie en samenwerken.

Dennis Wilt, Als spreker vertelt Dennis in zijn lezingen over zijn ervaringen bij Meteo Consult, het weer, klimaat en duurzaamheid.

Dennis Storm, Dennis Storm geeft als spreker lezingen over 'Gezond Verstand' en 'Epische Wereldreis'.

Dick Trubendorffer, Oprichter van GGZ CrisisCare en verslavingskliniek Trubendorffer. De spreker biedt u een ander perspectief op de maatschappij.

Diederik Jekel, Als wetenschapsjournalist maakt hij wetenschap leuk en toegankelijk voor wie maar luisteren wil.

Dieter Möckelmann,

Dirk Zeelenberg, Als spreker heeft hij een ongebreidelde passie, creativiteit en humor.

Dolf Jansen, Dolf Jansen is de snelste cabaretier, dagvoorzitter en presentator denkbaar; hij spreekt net zo snel als hij loopt.

Dominic Seldis,

Don Eijndhoven, Als cybersecurity specialist spreekt Don Eijndhoven over cyber security en digitale veiligheid.

Duncan Stutterheim,

Désirée Struijk, Ze doet zintuiglijk trendonderzoek en ontwikkelt creatieve sessies voor grote merken, waaronder KLM, Prenatal en Rabobank.

Ed Nijpels,

Eddy Terstall, Een van de bekendste filmakers van Nederland. Als spreker vertelt hij over storytelling en communicatie.

Edith Bosch, Als meervoudig Olympisch medaillewinnaar geeft Edith Bosch inspirerende lezingen over haar passie en kansen.

Edwin de Jong, Spreker en online ondernemer. Hij is erin geslaagd om met websites als Fietsuniek.nl en Omafiets.nl zo'n 20.000 fietsen per jaar te verkopen.

Elco Brinkman,

Ellie Lust, Voormalig politiewoordvoerder in presentatrice, spreker en dagvoorzitter. Thema's: veiligheid, communicatie en lhbt.

Erben Wennemars, Voormalig langebaanschaatser. In zijn enthousiaste lezingen vertelt hij over zijn sport carriere, persoonlijke ontwikkeling, motivatie en grenzen verleggen.

Eric Nordholt, Voormalig hoofdcommissaris van Amsterdam en Groningen. Spreker met lezingen over goed leiderschap.

Eric Smit,

Erica Terpstra, Voormalig topsporter, Staatssecretaris VWS en voorzitter van NOC*NSF. Spreker op het gebied van ambitie en ondernemerschap.

Erik Mathlener, Business storyteller en spreker. In zijn lezingen leert hij organisaties verhalen te gebruiken in waardevolle communicatie.

Erik Hulzebosch, Oud-schaatser, spreker en zanger. Favoriet tijdens de Elfstedentocht in 1997 waarin hij tweede werd.

Erik Schoppen, Erik Schoppen is neurowetenschapper, gedragsonderzoeker, merkexpert, auteur en spreker. Hij vertelt u over o.a. vertrouwen.

Erik Scherder, Hoogleraar aan de VU en spreker over onderwerpen, zoals breinonderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag, mentale gezondheid en werkstress.

Errol van Engelen, Zijn lezingen gaan over onderwerpen als transformation planning, digitalisering en emerging technologies.

Erwin Kroll, Meteoroloog en weerman van het NOS Journaal. Als spreker vertelt hij tijdens zijn lezingen over het weer en klimaatverandering.

Esther Vergeer,

Eva van der Fluit, Organisatieadviseur en spreker. Ze legt u aan de hand van de praktijk uit hoe u als professional kunt omgaan met conflicten.

Evert ten Napel, De sportverslaggever en spreker staat bekend als voetbalcommentator die de taal van het volk spreekt.

Farid Tabarki, Hij was trendwatcher van 2012-2013 en spreekt en onderzoekt de tijdgeest.

Femke Halsema, Voormalig GroenLinks-Kamerlid, spreker, auteur en columnist.

Fernando Halman,

Ferry Zandvliet, Zijn lezing gaat over de meest verschrikkelijke gebeurtenis in zijn leven wat hem uiteindelijk een veel gelukkiger mens heeft gemaakt.

Floortje Dessing, Ze is een bevlogen spreker op gebied van reizen, culturen en duurzaamheid en ondernemerschap.

Floris van Bommel, Hij is het creatieve brein van Schoenfabriek Van Bommel en bedenker van het merk 'Floris van Bommel'.

Fons Trompenaars, Een van de meest gevraagde management-consultants ter wereld. Hij spreekt over culturele diversiteit in bedrijven en leiderschap.

Foppe de Haan, Foppe de Haan leidde sc Heerenveen naar de Champions League en Jong Oranje naar twee EK-titels.

Frank Lindner, Frank is een veelgevraagde trendwatcher op het gebied van trends in food & beverage en hospitality.

Frank van der Zande, Frank van der Zande is de ideale spreker over duurzaam ondernemen op een moderne en trendy manier.

Frank de Grave, Sinds 2011 Kamerlid in de Eerste kamer voor de VVD. Zijn lezingen gaan oa. over de politiek situatie in Nederland en de wereld.

Frank Krake, Deze ervaringsdeskundige is een inspiratiebron voor iedere ondernemer. Hij vertelt over overwinnen, ook als alles tegenzit.

Franska Stuy, De voormalig hoofdredactrice van de Libelle deelt in haar lezingen graag haar kennis en ervaring om anderen te helpen.

Frenk van der Linden, Freelance journalist en schrijver die bekend is van De Wereld Draait Door. Hij is een expert op het gebied van interviewen.

Frits Wester, Parlementair verslaggever voor RTL Nieuws. Frits Wester is te boeken als spreker, maar ook als discussieleider.

Frits Huffnagel, De oud-campagneleider van Mark Rutte is de ideale spreker op het gebied van City Marketing, communicatie en politiek.

Geert Hommes, Non-verbale communicatie: deze spreker kan u alles vertellen over hoe u het gebruikt en herkent in uw werk.

Geert-Jan Knoops, Of het nu voor een lezing of een masterclass is; Professor Knoops weet alles te vertellen over politiek en strafrecht

Gerard Stokkink, Gerard Stokkink is docent aan de HvA. Deze boeiende spreker vertelt over lichaamstaal en wanneer dit van pas komt.

Gerard Kemkers,

Gerrit Hiemstra, Weerman bij de NOS en meteroloog bij Meteo Consult. Als spreker geeft hij uitleg over het weer en metereologie.

Gert van 't Hof,

Gert Jakobs, Deze voormalig profwielrenner is nu spreker. Met voorbeelden uit de topsport toont hij het belang van goede werknemers.

Giedo van der Garde, Na zijn carrière in F1 is Giedo van der Garde nog steeds actief als autocoureur en tegenwoordig F1-analist en spreker.

Giel de Winter, In 2012 startte Giel het YouTube-kanaal STUK samen met Stefan en Thomas. Hij is het creatieve brein achter het merk.

Guido Thys, Guido Thys is geen spreker maar een specialist en helpt bedrijven de waarde voor hun klanten bij te brengen.

Hans van Breukelen, Hans van Breukelen vindt ondernemen en managen topsport voor bedrijven. Hij is expert op beide vlakken en te boeken als spreker.

Hans Kraay jr., Hans zorgt voor een succesvolle bijeenkomst. Verhalen uit de voetbal- en de televisiewereld vergelijkt hij met de maatschappij.

Hans Kazan, Hans Kazan is een rasentertainer die u met inspirerende verhalen en magische trucs tot op het bot motiveert.

Hans Hoornstra,

Hans Wiegel, Eén van de meest bekende kopstukken van de VVD geeft u tijdens een lezing een kijkje achter de schermen van de Haagse politiek.

Hans Steenbergen, Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.

Harold Hamersma, De vaste wijnschrijver van NRC is een positief ingestelde spreker. Hij vertelt u op begrijpelijke wijze alles over wijn.

Harry Piekema, Harry Piekema, bekend als populaire AHmanager, geeft als spreker lezingen over de kracht van persoonlijke communicatie en humor.

Hein Vergeer, Deze oud-wereldkampioen schaatsen boekt u voor een inspirerende en overtuigende lezing over topsport en de maatschappij.

Heleen van Royen, Heleen van Royen is een succesvolle auteur die te boeken is voor een lezing of als discussieleider. Geen onderwerp is haar te gek.

Helga van Leur, De vrolijke weervrouw van het RTL Nieuws. Tijdens lezingen vertelt zij op enthousiaste wijze over het klimaat en duurzaamheid.

Henk den Dekker, Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als partner bij KPMG in internationale rollen.

Henk Jan Beltman,

Henk Jan Beltman,

Henk-Jan Geel, Henk-Jan Geel geeft als spreker presentaties over netwerken, social media, online marketing en de kracht van je netwerk.

Henkjan Smits, Het ontdekken van talent is ook een talent. Henkjan Smits is een expert op dit gebied en maakt u bewust van uw imago.

Hennie van der Most, Ondernemer met een eigen imperium en te boeken als motiverende spreker. Zijn succesformule komt uitgebreid aan bod.

Hennie Kuiper, De weg naar de top gaat niet altijd over rozen. Deze spreker vertelt meeslepende verhalen uit zijn professionele wielercarrière.

Henriëtte Prast, Hoogleraar aan Tilburg University, Eerste Kamerlid en inspirerende spreker op gebied van gedragseconomie toegepast op duurzaamheid.

Herman Pleij, Eén van de beste sprekers van Nederland. Hij weet als geen ander zijn publiek enthousiast te maken over cultuur en geschiedenis.

Herman Wijffels, Econoom en oud-directielid van Rabobank Nederland. In zijn lezingen vertelt deze spreker over financiën en de economie.

Herman Konings, Herman Konings is een professionele trendwatcher met klanten als ING Bank en Unilever. Hij spreekt over sociaal netwerken.

Herman van Rompuy, Herman van Rompuy is voormalig premier van België en was 5 jaar lang voorzitter van de Europese Raad.

Herman den Blijker, Herman den Blijker op uw bijeenkomst met een inspirerende lezing over (culinair) ondernemerschap.

Hilde Roothart,

Hugo Borst,

Igor Beuker, Professionele spreker over advertising, big-data, marketing en social media.

Ilja Gort, Ilja Gort (SLURP!) is een benadigd spreker, wijnkenner, kasteelbezitter en schrijver. Hij spreekt over ondernemen en de rol van wijn.

Ireen Wüst,

Jaap Bron,

Jaap Bressers, Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Hij vertelt in zijn lezingen over motivatie en leiderschap.

Jaap van Ginneken, De verrassende en onverwachte kanten van leidinggeven en samenwerken zijn de onderwerpen waar deze spreker zich op focust.

Jaap Peters, Jaap Peters weet als deskundige spreker zijn zorg over veranderende organisaties op een humoristische wijze te verwoorden.

Jacco Eltingh, Met behulp van pakkende anekdotes licht deze oud-tennisser de overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven toe.

Jack de Vries,

Jack van Gelder, Jack van Gelder is een bekende televisiepresentator. Hij zorgt voor een aangename sfeer en betrekt zijn publiek bij discussies.

Jacqueline Zuidweg, De Zakenvrouw van het jaar 2012 is een populaire spreker. Ondernemerschap en leiderschap zijn de onderwerpen van haar lezingen.

Jan Roelfs, Het Koreaanse Sprookje over zijn tijd in de technische staf bij het Koreaanse voetbalelftal staat bij deze spreker centraal.

Jan Heemskerk, Hoofdredacteur van de Playboy en een creatieve, motiverende spreker. Hij is ook te boeken als dagvoorzitter of voor een workshop.

Jan Mulder, Jan Mulder is een bekend gezicht van televisie. Hij behandelt op kenmerkende wijze onderwerpen als sport, voetbal en media.

Jan van Setten, Jan van Setten is een inspirerende en energieke spreker op het gebied van gedragsverandering en klantgerichtheid.

Jan Reinder, Jan Reinder zorgt als spreker voor een interactieve presentatie. Met magie en humor activeert hij zijn publiek.

Jan Reinder, Een humorvolle magic minded show!

Jan Rotmans, Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde en als spreker een deskundige op het gebied van transities en duurzaamheid.

Jan van Hooff, Van Hooff houdt je een biologische spiegel voor: confronterend, inspirerend en verhelderend.

Jan Jonker, Als spreker richt prof.dr. Jan Jonker zich op de vraag hoe je duurzaamheid in bedrijven krijgt.

Jan Kuipers,

Jan Wouters, Een inspirerend, verrassend en interactief spreker op het gebied van de toekomst van mobiliteit.

Jan Kees de Jager, Deze voormalig minister is te boeken als spreker. Hij vertelt in zijn lezing over zijn persoonlijke ervaringen in crisistijd.

Janneke Willemse, Als spreker geeft ze met 'vrouwen beleggen beter' handige tips over hoe u de leiding neemt over uw financiële toekomst.

Janny van der Heijden, Janny van der Heijden is bij het grote publiek voornamelijk bekend als enthousiast jurylid van het populaire tv programma Heel Holland Bakt.

Jaring Brunia, Als biologisch melkveehouder doet Jaring Brunia alles anders, hij gebruikt de natuur als bron van kennis en inspiratie.

Jarno Duursma, Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Jaïr Ferwerda, Jaïr is bekend geworden van het tv-programma Het Binnenhof van Jaïr en zijn politieke rubriek in de talkshow van Eva Jinek.

Jean-Paul Teyssen,

Jef Staes, Jef Staes is een spreker die een discussie niet schuwt. Hij is gespecialiseerd in lerende en innoverende organisaties.

Jelle Brandt Corstius ,

Jelle Jolles, Hij is Universiteitshoogleraar Neuropsychologie en autoriteit op het gebied van het -tiener-brein.

Jeroen Smit,

Jeroen Dijsselbloem,

Jeroen Renes, Inspirerende en motiverende spreker Jeroen Renes vertelt over innovatie, team, doelen, strategie en presteren.

Jeroen Busscher, Hij is een veelgevraagd op gebied van leiderschap, organisatiecultuur, veranderingen en interne marketing.

Jesse van Doren, De meest beloftevolle ondernemer van 2014. Wanneer u hem boekt, brengt hij zijn passie over en zal hij u inspireren

Jim Stolze, Ondernemer, auteur en oprichter van TEDx Jim Stolze is een bevlogen spreker op evenementen en congressen.

Jitske Kramer,

Jochem Uytdehaage, Voormalig Olympisch kampioen schaatsen die in zijn presentaties vertelt over ambitie en het doorzetten bij tegenslagen.

Johan Derksen, Johan Derksen staat bekend om zijn boeiende discussies op tv. Maak zijn bevlogenheid live mee door hem te boeken als spreker.

John van den Heuvel, Misdaadverslaggever en televisiepresentator. Een veelzijdige spreker en presentator die ingaat op veiligheid, misdaad en recht.

Joop Alberda, Als sportbestuurder werd hij bekend vanwege zijn successen als volleybalcoach en directeur bij NOC*NSF.

Joost Eerdmans, Joost Eerdmans weet alles van politiek, criminaliteit en populisme. U boekt hem als ervaren spreker of dagvoorzitter.

Jorgen Raymann,

Joris Luyendijk, Journalist, auteur en spreker over het Midden-Oosten, de financiële sector en over populisme.

Jort Kelder, Jort Kelder spreekt over de rijken en de rijkenlijst. Hoe haal je als fijnprover de Quote 500? Wat onderscheidt entrepreneurs van gewone mensen?

Jos Huijbregts,

Jos Burgers, Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Joseph Oubelkas, Joseph Oubelkas deelt als spreker ervaringen over zijn verblijf in de gevangenis. Zijn presentaties gaan over liefde en vrijheid.

Judith Manshanden, Onderneemster en auteur Judith Manshanden geeft inzicht wat ervoor nodig is om nieuwe business- of aansturingsmodellen succesvol te implementeren.

Karin Bruers,

Karl Raats,

Kay de Gier- Formanek, Kay de Gier-Formanek geeft lezingen in het Engels. Diversiteit, ondernemen en het najagen van dromen staan bij haar centraal.

Kees van der Spek,

Kees Jansma, Sportpresentator, producent en oud perschef van Oranje. Een spreker die alles weet over communicatie en (team)sport.

Kees Maas, Een landbouwvisionair die in zijn lezingen vertelt over de agrarische wereld, wereldvoedselproblematiek en innovatie.

Kees de Kort, Kees is Nederlands bekendste beurscommentator. Iedere dag om 11:50 uur is hij te horen op BNR.

Kim Spinder, Ze is innovatie consultant en een veelgevraagde spreker.

Kim Jansen, Kim Jansen is sociaal psycholoog en als spreker verzorgt ze lezingen over Generatiemanagement, het verbinden van generaties.

Kim Lammers, Kim Lammers is voormalig hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Ze staat bekend om haar gedrevenheid.

Kjeld Nuis,

Klaas van Egmond, Geowetenschappen (in het bijzonder Milieukunde en Duurzaamheid)

Koos Postema,

Kris Verburgh, Kris Verburgh geeft als spreker inspirerende lezingen die uw kijk op uw eigen lichaam, gezondheid en geest veranderen.

Kristel Groenenboom, Jonge vrouw aan de top van een écht mannenbedrijf.

Laura van der Blij,

Leen Zevenbergen, Een gedreven en boeiende spreker op het gebied van management, leiderschap, duurzaamheid en artificial intelligence.

Leo Bormans, Oftewel de 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Leo Bormans is schrijver, inspirator en te boeken als spreker.

Leo Blokhuis, De popmuziekkenner van Nederland. Leo Blokhuis is een fantastische spreker over muziek en de verhalen achter de muziek.

Lex Hoogduin,

Lida van Doorn, Haar inspirerende visie, voorbeelden en tips over persoonlijke uitstraling zijn perfect voor presentaties en workshops.

Lidewij Edelkoort, Zij ontwikkelt toekomstvisies over levensstijlen, mode en trends.

Lieke Lamb, Van alle sprekers is Lieke Lamb de expert op het gebied van trends, innovaties en de invloed hiervan op de maatschappij.

Luc van Bussel,

Lucas Reijnders, Emeritus hoogleraar milieukunde en als spreker gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling

Lucia Rijker, Voormalig kickbokser en tegenwoordig coach en spreker over het ontdekken van doelen en echte waarden.

Lucinda Douglas, Deze spreker richt zich op vrouwen en sales. Aan ondernemende vrouwen vertelt zij over de vrouwelijke aanpak bij sales.

Luuk Ikink, Als sidekick bij RTL Latenight presenteert hij op maat gemaakte items.

Maaike de Reuver,

Maarten van der Weijden, Als spreker vertelt hij gepassioneerd over zijn sportcarrière. Ambitie, doelen, geluk, doorzetten en samenwerken komen allemaal aan bod.

Maarten van Rossem, Een opvallende verschijning in tv-programma's en een spreker die alles weet over de historie en politiek van de VS.

Maartje Paumen,

Maik de Boer, De stijlexpert van Nederland met een grote passie voor mode. Boek deze spreker voor een interactieve en modieuze lezing.

Manon van Essen, Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.

Manuel Adamini, Spreker over klimaat, verantwoord beleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Marc Duijndam,

Marc Lammers, Marc Lammers was de succesvolle bondscoach van de Nederlandse hockeysters. Een moderne en innovatieve coach en spreker.

Marc van Eck, Kritisch visionair op het gebied van merken en leiderschap. Hij zal u tijdens zijn presentatie gegarandeerd inspireren.

Marcel Bullinga, Deze trendwatcher schetst de toekomst met een knipoog. Zijn lezingen hebben vaart, enige humor en veel interactie.

Marcel van de Ven, Bekend van onder andere Hunted en als spreker kan Marcel maatwerkgericht inspelen op een veelheid aan thema's.

Marco Verhoef, U kent deze spreker als weerman van de NOS. Als meteoroloog heeft hij een grote passie voor het weer en natuurkunde.

Marco Kroon, Majoor Marco Kroon is onderscheiden in de Militaire Willemsorde en geeft als spreker lezingen over leiderschap onder vuur.

Marga Hoek, Marga Hoek is een inspirerende spreker die vertelt over duurzaamheid en nut en noodzaak van de nieuwe (circulaire) economie.

Margot Ribberink, Haar specialisaties zijn de natuur, de mens en het weer. Als spreker deelt zij haar passie voor deze onderwerpen met u.

Margriet Sitskoorn, Ze is waarschijnlijk de bekendste vrouwelijke brein deskundige van Nederland en daarnaast veelgevraagd spreker.

Maria Genova, Ervaren spreker op het gebied van hackers, privacy en identiteitsfraude.

Marianne Zwagerman, Inspirerende schrijver en spreker over innovatie, ondernemen, ambitie en media.

Marijn de Vries,

Mario Bierkens, Marco is een ondernemende en energieke spreker. Tijdens zijn presentatie staat verandering in het bedrijfsleven centraal.

Marit Bouwmeester, Tijdens haar lezing vertelt ze graag haar persoonlijke verhaal, hoe ze van afhankelijk atleet is uitgegroeid naar een onafhankelijk atleet.

Marjet Rutten, Marjet is een spreker die een uitdagende lezing geeft over de vernieuwing en toekomst in de bouw, vastgoed en installatie.

Marjolein ten Hoonte,

Mark Nelissen, De specialiteiten van deze professor emeritus en spreker zijn gedrag, mens & samenleving, wetenschap en psychologie.

Mark Tuitert,

Mark Tigchelaar, Brein-expert Mark Tigchelaar verzorgt lezingen over focus, stress en het brein. Hoe kan je effectiever werken door de mogelijkheden om de hersenen effectiever te gebruiken.

Mart Smeets,

Martijn Aslander,

Martijn Arets, Hij daagt en inspireert met zijn bedrijf Brand Expedition organisaties uit op het gebied van merk, strategie, ondernemerschap en innovatie.

Martin Koolhoven en Eddy Terstall , Deze twee bekende Nederlandse filmmakers geven een inspirerende masterclass over het thema communicatie en samenwerken.

Martin Koolhoven,

Martin Visser, Hij is het gezicht van de Financiële Telegraaf en veelgevraagd spreker over de economie.

Martine van Zijll Langhout, Als wildlife dierenarts spreekt Martine over wilde dieren en het wilde dier in onszelf

Mathieu Weggeman, Hoogleraar organisatiekunde en onderzoeker. U boekt deze spreker als u meer wilt weten over innovatie en leiderschap.

Mathijs Bouman, Mathijs Bouman is econoom, journalist en columnist. Hij is bekend van televisie en een populaire spreker voor lezingen.

Maurice de Hond, Nederlands bekendste opiniepeiler is te boeken als avontuurlijke en inspirerende spreker over tal van onderwerpen.

Max Westerman, Een spreker boeken die alles weet over de VS? Max Westerman was jarenlang correspondent en is een echte Amerikakenner.

Maxime Verhagen, Oud-politicus, spreker en voorzitter van Bouwend Nederland. Zijn lezingen gaan o.a. over de economie, Tweede Kamer en het NFI.

Melvin Redeker, Een inspirerende spreker die met zijn verhaal zal aantonen hoe samenwerking en innovatie van groot belang zijn en tot grootse resultaten zal kunnen leiden.

Menno Beker, Ondernemer en spreker op het gebied van social media en online shoppen. Door zijn ervaring weet hij iedereen te boeien.

Menno Lanting, Menno is een gedreven spreker die organisaties adviseert over de veranderende wereld, het nieuwe werken en leiderschap.

Michael van Praag,

Michael Pilarczyk, De lezingen van oud tv-presentator Michael Pilarczyk zijn gebaseerd op succes, bewustzijn en het waarmaken van dromen.

Michael Kortekaas,

Michel Lukkien,

Michiel Muller, Een echte ondernemer die alles al heeft ervaren. Deze spreker weet u alles te vertellen over succesvolle strategieën.

Michiel de Zeeuw, Interieurarchitect van onder andere RTL4 Woonmagazine, die presentaties en workshops geeft over lifestyle en innovatie.

Michiel Vos, Als journalist en correspondent heeft Michiel Vos de Nederlandse en Amerikaanse nationaliteit.

Midas Dekkers,

Mike Hoogveld, Mike Hoogveld is specialist in het ontwerpen en implementeren van cross channel aanpakken.

Mindy Howard,

Minke Booij, Deze oud-hockeyster heeft drie Olympische medailles, waarvan één gouden. Nu te boeken als ambitieuze en bevlogen spreker.

Myrthe Meurders, Ze is expert in het begeleiden van teams, docenten en schoolleiders hoe om te gaan met effectieve communicatie.

Nancy Rademaker,

Niek van Leeuwen,

Nout Wellink, Voormalig president van De Nederlandsche Bank

Nynke Kuipers, Nynke Kuipers specialiseerde zich in Personal Branding en helpt nu carrièremakers en personal brands op de weg naar succes.

Onno Innemee, Onno Innemee is als spreker zeer divers en vol humor. Hij speelt een geloofwaardig typetje en maakt zijn lezing op maat.

Otto Wijnen, Een lezing met een hoog entertainmentgehalte? Boek Otto Wijnen als fakespreker! Hij is ludiek, energiek en overtuigend.

Pacelle van Goethem, Zij is onderzoeker, schrijver en Nederland's meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed.

Pascal Coppens, Auteur van China's New Normal, China-ondernemer en expert in innovatie.

Patrick van der Pijl, Patrick inspireert mensen en organisaties met zijn nieuwe visie op strategie en innovatie en laat hen op een compleet andere manier naar hun business (model) kijken.

Patrick Bernhart, Een lezing van deze spreker is een unieke ervaring. Vanuit het oogpunt van Boris Johnson vertelt hij u over de Brexit.

Patrick van Veen, Gedragsbioloog Patrick van Veen is in te huren voor lezingen over verschillende thema's. Ons sociaal oergedrag staat daarbij centraal.

Patryk Wezowski, Patryk Wezowski is een autoriteit op het gebied van lichaamstaal in sales. Tijdens zijn lezing staat verkopen centraal.

Patty Harpenau, Een gepassioneerde spreker die haar kennis over levenskunde doorgeeft. Thema's als creativiteit en talent komen aan bod.

Paul Haarhuis, Paul Haarhuis was een succesvol tennisser die als spreker de overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven bespreekt.

Paul Schnabel, Socioloog, directeur van het Social en Cultureel Planbureau, columnist NRC en universiteitshoogleraar aan de UU.

Paul Jansen, Journalist politieke redactie van de Telegraaf. Zijn lezing gaat over de Haagse politieke achterkamertjes.

Paul Moers, Paul Moers is een veelgevraagd commentator voor televisie en radio. Een humorvolle spreker met veel kennis over marketing.

Paul van Liempt, Deze journalist is te boeken als spreker, discussieleider en dagvoorzitter. Hij vertelt over sport, politiek en onderwijs.

Paulien Cornelisse,

Pauline van Aken, Specialist op het gebied van communicatie en presentatie. Ze spreekt onder meer voor presentatoren en woordvoerders.

Peter Kuipers Munneke,

Peter Timofeeff,

Peter van Uhm,

Peter Faber, Peter Faber is een van Nederlands meest veelzijdige artiesten. Op elk gebied in het theater heeft hi

Peter van der Vorst, Humoristische en vlotte spreker die een lezing houdt over het Koninklijk Huis of een leuke spoedcursus royaltywatchen geeft.

Peter van der Wel, Een interactieve en leerzame lezing van econoom Peter van der Wel. Hij beantwoordt graag uw vragen over uw organisatie!

Peter Heerschop, Heerschop is een ervaren en inspirerende spreker die met zijn humor de gasten een mooie avond zal bezorgen.

Peter Joosten, Peter Joosten is DIY futurist, spreker en biohacker. Hij vertelt over biohacking en technologische trends.

Peter Lute, Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.

Pierre Wind, Deze spreker is een opvallende verschijning en een absoluut culinair expert. Vol enthousiasme vertelt hij u over smaken.

Pieter Zwart,

Pieter van den Hoogenband,

Ramon Vullings, Deze internationale spreker is expert in toegepaste creativiteit en gebruikt voorbeelden uit eigen ervaring in een lezing.

Randall van Poelvoorde,

Raymond (Kluun) van de Klundert, Kluun is een bekende schrijver en columnist. Met deze creatieve duizendpoot boekt u een innovatieve en bevlogen spreker.

Redmond O'Hanlon,

Redouan Ait Chitt, Hij deelt zijn bijzondere levensverhaal over opgroeien met een beperking en spreekt over vooroordelen, tegenslagen, angst en onzekerheden.

Reinier van den Berg, Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Remco Claassen, Een rebelse spreker, trainer en auteur. Thema's als leiderschap en effectiviteit staan centraal, maar met een knipoog!

Remy Bonjasky,

Rene van der Gijp, Samenwerking en teambuilding staan bij 'Gijp' centraal. Vol humor en op inspirerende wijze betrekt hij u bij zijn verhaal.

Rene Boender, Hij is actief als spreker, innovatiefuturist, dagvoorzitter, trendteller en natuurlijk brain-agent voor marketing audits.

Rens Kroes, Deze enthousiaste Friezin weet alles over voeding en een healthy lifestyle. Een verfrissende spreker over gezond eten.

René Dessing, Spreker René Dessing boekt u voor een inspirerende lezing over kastelen, vaderlandse geschiedenis en landgoederen.

René Pluijm, René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Richard van Hooijdonk, Enerverende en inspirerende spreker die bruist van de energie. Geschikt voor onder andere congressen en bijeenkomsten.

Richard de Hoop, Een spreker die muziek inzet om zijn boodschap nog beter over te brengen. Een betrokken, energieke en levendige optimist.

Richard de Leth, Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.

Richard Lamb, Richard Lamb is futuroloog en trendwatcher. Als spreker deelt hij enthousiast en op inspirerende wijze zijn toekomstvisie.

Richard Kemper, Cabaretier Richard Kemper laat u zien dat dromen uitkomen. Met sprekende voorbeelden neemt hij u mee in zijn verhaal.

Rijn Vogelaar, Deze spreker weet alles over klantrelaties, aanbevelingsgedrag, social networking en zogenaamde 'superpromoters'.

Rik Vera, Een veelgevraagd keynote spreker. Hij brengt een mix van interactiviteit, uitdagende stellingen en zelfrelativerende humor.

Rita Verdonk,

Rob Creemers, Een van onze sprekers is trendwatcher Rob Creemers. Hij heeft een bijzondere kijk op onze moderne, technologische wereld.

Rob de Wijk, Rob de Wijk is een spreker met zeer actuele specialistme, namelijk crisismanagement, veiligheid en terrorisme.

Rob Kampheus, Rob Kamphues is een bekende televisiepresentator en een van onze populairste sprekers vanwege zijn tomeloze enthousiasme.

Robert Doornbos, Een razendsnelle spreker boeken? Robert Doornbos is voormalig Formule 1-coureur en vertelt beeldend over zijn carriëre.

Robert Benninga, Op de lezing van deze spreker kunt u zich verheugen. De focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit van leven en werken.

Robert Flierman, Een uitdagende, inspirerende en provocerende spreker. Hij motiveert u om uzelf kritische vragen over uw leven te stellen.

Robert Eenhoorn, Jarenlange ervaring als topsporter en coach en vertelt met flair en passie over het coachen van een team en de link met het bedrijfsleven.

Robin van Galen, Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Roeland Dietvorst,

Roland Koopman, Anchor van RTL Z, spreker en financieel-economisch journalist. Hij spreekt over verschillende onderwerpen.

Ron Blaauw, Ron Blaauw inspireert en motiveert tijdens zijn lezingen in het land.

Ronald van Zetten, Voormalig directeur van de HEMA en expert op het gebied van retail en leiderschap. Een van onze meest ambitieuze sprekers!

Ronnie Overgoor, Succesvol online zakendoen: deze spreker weet hoe. Hij is eigenaar van een van de grootste Nederlandse internetbureaus.

Rudolph van Veen, Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.

Ruud Koornstra, Als ondernemend activist verzorgt Ruud Koornstra lezingen over duurzaamheid, energie transitie, mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ruud Hendriks, Ruud Hendriks is een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter op evenementen over innovatie, media en ondernemen.

Ruud Veltenaar, Ruud Veltenaar is een geboren spreker en trendwatcher. Hij laat u nadenken over uw toekomst in deze veranderende wereld.

Sabine Uitslag,

Sander Schimmelpenninck,

Sander Duivestein,

Sara Dol, Introductie Social Media.

Sarah Gagestein, Via workshops, lezingen en denksessies helpt deze spreker u met het succesvol inzetten van framing in uw communicatie.

Sebastiaan Tan, Sebastiaan is tech ondernemer, (extreem) sporter en futurist.

Sentini Grunberg, Wilt u een verfrissende presentatie over netwerken, acquisitie en ondernemerschap? Boek dan Sentini Grunberg als spreker!

Siebren Zijlstra, Siebren Zijlstra is een financieel econoom en geeft als spreker een unieke blik in de ontwikkelingen in de maatschappij.

Sierd de Vos,

Simon Douw, Crowdfunding is booming en dat weet deze spreker. Zijn lezingen en workshops zitten vol met interactie met het publiek.

Stacey Rookhuizen, Talent is overrated.' Een humoristische en eigenzinnige spreker die alles weet over talent en de sleutel tot succes.

Stefaan Vandist, Zijn presentaties zijn bevlogen, optimistisch en ironisch; enthousiast spreekt hij over transitie en duurzaamheid.

Stefan van der Stigchel,

Stefan Leijnen, Stefan Leijnen spreekt over AI technologie, robotkunst en futuristische scenario’s.

Steven van Eijck, Ondernemer, oud staatssecretaris van Financien en bestuursvoorzitter van de RAI Vereniging.

Steven Sleegers, Een lezing van spreker Steven Sleegers geeft u nieuw inzicht in de online vind- en zichtbaarheid van uw organisatie.

Steven Brunswijk, Hij is bekend als de presentator en cabaretier uit Brabant!

Steven van Belleghem, Deze ervaren spreker verzorgt lezingen over social media, management en klantrelaties.

Susan Smit, Susan Smit is als schrijver, columnist én spreker een fenomeen in wording. Haar passies zijn literatuur en spiritualiteit.

Suse van Kleef,

Sydney Brouwer, Inspirerende spreker en auteur over onderwerpen als klantgerichtheid en klantbeleving.

Sylvester Eijffinger, Voor een lezing of een presentatie boekt u deze spreker met specialismes als economie, politiek en crisismanagement.

Syp Wynia, Syp Wynia spreekt over onderwerpen als Nederlandse en Europese politiek, economie en de maatschappij.

Tessa Veldhuis, Tessa is een enthousiaste en inhoudelijke spreker. Ze spreekt over haar topsport- en levenservaring.

Teun de Nooijer,

Teun van Dongen, Veiligheid is een zeer actueel onderwerp. Spreker Teun van Dongen behandelt dit op een nuchtere en toegankelijke wijze.

Theo Compernolle,

Thijs Launspach, Inspirerende spreker op gebied van stress, burn-out en millennials.

Thijs Swinkels, Hij is oprichter en mede-eigenaar van Brownies & downieS

Thijs Verheul, Hij richtte met 2 studenten United Wardrobe op en verkocht in 2020 het kledingplatform aan Vinted!

Thomas Luttikhold, Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.

Thomas Rau, In zijn lezing benoemt hij de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie en humor mensen te overtuigen.

Tim Hofman, Lezing over de kracht van Social Media en internet voor uw bedrijf!

Tim Coronel, Een van de bekendste coureurs van ons land! Hij geeft als spreker bevlogen lezingen over ondernemerschap en motivatie.

Tom Egbers, Tom Egbers is een meester in het leiden van debatten en een animerende gastspreker. Hij zal u positief verrassen!

Tom van 't Hek, Tom van 't Hek is een van onze meest veelzijdige sprekers. U boekt hem ook voor het leiden van congressen en gesprekken.

Tom Coronel, Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Ton Abelen, Tijdens zijn lezing over Toepassing Kunstmatige Intelligentie worden deelnemers uit hun eigen denkpatroon gehaald en gaan nadenken over de toekomst.

Tony Bosma, Als confronterende trendwatcher is Tony Bosma een veelgevraagde spreker voor organisaties, stichtingen en overheden.

Toon Gerbrands, Toon Gebrands is coach, manager, bestuurder, spreker, schrijver, docent, inspirator en columnist.

Victor Lamme, Spreker op gebied van bewustzijn, vrije wil, neuromarketing, gedragsbeïnvloeding en neuromanagement.

Vincent van Dijk, Deze spreker verzorgt lezingen op het gebied van trends, PR en gastvrijheid met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Vincent Everts, Technologie succesvol inzetten in uw organisatie, spreker Vincent Everts vertelt hierover en beantwoordt graag uw vragen.

Vincent Icke, Vincent Icke is een van onze sprekers. Hij is wetenschapper en kunstenaar en vertelt beeldend over allerlei onderwerpen.

Wilco van Rooijen, Een echte beroepsavonturier die u laat nadenken over uw organisatie aan de hand van 10 stelllingen uit zijn expedities.

Wilco Fröger, Befaamde marketing-strateeg uit Amerika.

Wilfred Genee, Geen van onze sprekers is zo uitgesproken en ad rem als Wilfred Genee. Bekend als presentator en fervent sportliefhebber.

Willem Anker, Deze flamboyante advocaat geeft als spreker een originele presentatie waarin hij confronterende voorbeelden aansnijdt.

Willem Gunneman, Willem Gunneman prikkelt als theatermaker, dagvoorzitter en spreker. Een echt improvisatietalent met een scherpe tong.

Willem Middelkoop, Hij is oprichter van het Commodity Discovery Fund, schrijver en spreker.

Willem Vermeend, Door zijn grote kennis van politiek en ondernemen en zijn flinke dosis humor is hij een uitstekende en boeiende spreker.

Willem Reimers, De sympathieke Willem Reimers is van oorsprong gepokt en gemazeld in de hotellerie en gastronomie

Willemijn Maas, Als spreker combineert Willemijn haar scherpe analytische vermogen over management en leiderschap met praktisch inzicht.

Wim Hof, Hij zit makkelijk anderhalf uur in een bad ijsblokjes. Geen spreker kan u beter vertellen over avontuur en ontwikkeling.

Wim Kieft, Als spreker vertelt hij over zijn veelzijdige voetbalcarrière en het diepe dal erna.

Wouter de Vries jr., Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker.

Wytze Russchen, Als toplobbyist is hij een van de meest invloedrijke Nederlanders en te boeken als spreker over bijvoorbeeld bestuur.

Yolanda Eijgenstein, Yolanda stond lang als enige vrouw in de top 100 van meest gevraagde sprekers. Haar expertises zijn sales en communicatie.

Youri Mulder, Bij het boeken van deze spreker, ziet u een dialoog tussen Koert Westerman en Youri tijdens een interactieve presentatie.

Yuri van Geest, Spreker Yuri van Geest neemt u mee op een spannende en interactieve reis waarin technologie in ons bestaan centraal staat.

Özcan Akyol,